Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cyberg Corp ( KAJAHU )

2019.01.24

A vállalkozás KAJAHU éttermet foglalja magába. Az étterem nem pusztán étterem csak hanem egy közösség. Globális IT céggé szeretnének fejlődni. A koncepció lényege maga az élmény . Az asztalba be van építve a monitor ahol megjelennek az ételválasztékok . Kiválasztás után érintéssel megrendelheted az ennivalót. Evés közben szintén az asztal monitorján nézheted a filmet vagy ha gyermek vagy akkor rajzfilmet.A megnézhető tartalmak és funkciók folyamatosan bővülnek. Például lehet csetelni egy másik asztal vendégével. Ez által mondhatjuk,hogy könnyebb az ismerkedés is.

Kifejlesztettek egy algoritmust az asztalfoglaláshoz amely segítségével optimalizálhatják a helyiség kihasználását. Például ügyel a program arra,hogy ne legyenek túlzsúfoltak a vendégek. Az asztalfoglalás darabszáma a kiindulópontja az algoritmusnak.

Van piacterük ahol megvásárolhatod azokat az alapanyagokat amit ők is használnak. Mindezt ugyanazon az asztalba épített monitoron teheted meg és a helység elhagyásakor már viheted is a megrendelt termékeket.

Az élményt fokozza az is,hogy az étterem közepén van főzési lehetőség. Egy családi program lehet az ott főzés. Ott megkapsz hozzá minden alapanyagot is.

A cég egy nemzetközi franchise üzleti modell kiépítését kezdte meg. Ennek érdekében léptek 2019. Január 10 én a tőzsdére. Legalábbis el volt az első kereskedési nap. A legfrissebb közleményük szerint a Region Capital Holding Kft-vel kötött szerződés alapján hamarosan megnyilhat az első külföldi KAJAHU étterem Ausztriában. A Region Capital Holding Kft. 2030-ig 73 DB étterem megnyitását vállalta a következő országokban. Ausztria, Csehország, Szlovákia és Lengyelország. 2017-ben is értékesítettek franchise jogot amelynek értelmében 10 magyarországi étterem nyílhat.

Rózsa Balázs a Cyberg corp vezére ezt mondta a tőzsdére lépéskor: “Az a tervünk, hogy létrehozunk egy olyan globális technológiai vállalatot, amely forradalmasítja a klasszikus rendszergasztronómiai üzleti modellt. A bevont tőkéből felépítjük a társaság központi menedzsmentjét, elindítjuk a franchise hálózat nemzetközi értékesítését és tovább fejlesztjük a hibrid modellünk digitális szolgáltatásait.”

Fontosabb Linkek :

A Társaság weboldala : még nem üzemel

Étterem weboldala : https://www.kajahu.com/

Facebook oldaluk : https://www.facebook.com/kajahu/

Instagram : https://www.instagram.com/kajahu_budapest/?hl=en

Néhány cikk ami róluk megjelent :

Új: https://www.bet.hu/newkibdata/128230821/HUN_3F_Sajtokozlemeny_CYBERG_23052019.pdf

https://g7.hu/vallalat/20190213/a-fel-bolygot-letarolna-egy-magyar-etteremhalozat-de-van-eselye-erre/

Az alapítóktól : https://uzleti-vilag.hu/az-etterem-mely-ujraertelmezte-az-etkeztetes-fogalmat/

Cyberg corp részvényekről : https://www.portfolio.hu/vallalatok/uj-reszveny-a-magyar-tozsden-elindult-a-kereskedes-a-cyberg-reszvenyeivel.310049.html

Cyberg corp árfolyam figyelés :

https://www.portfolio.hu/arfolyam-panel/BET-CYBERG/cyberg-reszveny-arfolyam.html

Interjú :

https://bcmagazin.hu/2017/08/17/kozossegepito-konyhamuveszet-a-kajahu-jovoltabol/

BET oldalán :

https://www.bet.hu/oldalak/ceg_adatlap/$security/CYBERG